Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Jeanettes ugnsstekta grönsaker

2 stora zucchini
5 morötter
6 persiljerötter / palsternackor
2 små rödlökar
1 röd paprika
1 msk thaibasilika
1 msk salt
1 msk rårörsocker
1 dl balsamvinäger
3 msk olivolja
½ dl solroskärnor

Skär grönsakerna i sneda bitar.
Fräs dem i olivolja, salta och sockra.
Häll över balsamvinäger. låt puttra 1 min.
Slå över i en ugnsfast form.
Grädda ca 1 tim.
Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna under tiden och strö över innan rätten serveras.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N