Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vit kladdkaka med citron

100 g vitchoklad
100 g smör el margarin
2 dl socker
150g lättkesella
2½ dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
saft och skal av en halv citron

Smält chokladen i vattenbad. Smält smöret
Rör socker och kesella ca 5 min.
Blanda i choklad och smör i kesella blandningen, rör om.
Häll i citronsaft och skal, blanda.
Blanda de torra ingredienserna, rör ner lite i taget i smeten, vispa inte.
Smöra en form med löstagbar kant och ströbröa den.
Grädda i 200 grader ca 25 min



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N