Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Silltårta ca6-8 port

4 st Polarkakor
6 hårdkokta hackade ägg
1 burk crème fraiche
1 tub Ejderns kaviar
3 dl gräddfil
6-8 kokta kalla potatisar i skivor
2 burkar matjesfileer i bitar (små runda burkar)
1 knippe gräslök

Placera 2 st polarkakor som en cirkel på ett stort uppläggningsfat.
Bred bordsmargarin på polarkakorna.

Rör ihop de hackade äggen tillsammans med crème fraiche och
kaviar. Bred detta på polarkakorna.

Lägg därefter på ytterligare 2 polarkakor. Bred ut gräddfilen.
Garnera silltårtan med potatisskivorna i ett snyggt mönster. På
potatisskivorna placerar man sedan matjesbitarna.

Strö till sist massor av gräslök över tårtan.

Låt den gärna stå övertäckt ett tag innan potatis och sill läggs på, ev över natten.
Receptet tror jag är från radio uppland för flera år sedan.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N