Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dansk kokoskaka

Dansk kokoskaka

2 ägg
1 ½ kkp socker
1 kkp mjölk
50 g margarin
2 kkp vetemjöl
2 msk potatismjöl
2 tsk bakpulver

Smörkräm
75 g florsocker (drygt en dl)
1 äggula
50 g margarin
Lite vaniljsocker

Garnering
Kokos

Vispa ägg och socker poröst. Smält margarinet och häll i mjölken. Häll det kokande över ägget och socker blandningen. Blanda mjölsorterna med bakpulvret och häll ner i smeten. Gräddas i 175 grader i ca 30 minuter.

Blanda ihop smörkrämen och smeta ut över den färdiga kakan och strö kokos över



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N