Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola

4 pitabröd
250 g bladspenat, fryst eller färsk
250 g kycklingfilé
salt, peppar
smör eller olja till stekning
1 vitlöksklyfta
100 g gorgonzola

Sätt ugnen på 200°

Förbered bröden anvisning på förpackningen.
Tina ev spenaten
Salta och peppra kycklingen. Bryn dem runt om i en stekpanna. Efterstek ca 15 min mitt i ugnen.
Hit går det bra att förbereda

Sätt under tiden igång smörgåsgrillen eller våffeljänet.

Hacka vitlöken.
Fräs spenaten med vitlöken i ca 3 min.
Smaka av med salt och peppar.
Skiva kycklingfiléerna och fyll pita bröden med dem, spenat och ost.
Värm bröden i smörgåsgrillen eller våffeljärnet tills osten smälter.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N