Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Varma delikatessbaguetter

4 minibaguetter
200 g marinerade kronärtsskockor
100 g marineade soltorkade tomater
100 g chevre
100 g parmaskinka
2 msk pinjenötskärnor

Sätt ugnen på 200°
Skär två sneda längsgående snitt på ovansidan av baguetterna så att ett v-format lock kan lyftas bort.
Dela skockorna och tomaterna i halvor.
Dela ost och skinka i mindre bitar.
Rosta pinjenötskärnorna i en torr, het stekpanna.
tryck ner skockor och tomater i böden.
Fördela resten i och över bröden.
Lägg på ugnssäkert fat. Vill de inte stå upp knyckla ihop ugnsfolie och använd som stöd.
Gratinera ganska högt upp i ugnen tills osten smälter och får fin färg.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N