Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bakpulverskorpor

Ugnstemperatur 225°

1½ dl socker
7 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk mald kardemumma (½tsk kardemummakärnor)
150 g margarin
1½ dl mjölk

Blanda ihop alla torra ingredienser.
Finfördela margarinet i blandningen.
Tillsätt mjölken och blanda snabbt ihop till en deg.
Rulla små bollar och lägg på smorda eller bakpapper klädda plåtar.
Grädda mitt i ugnen ca 8 min.
Dela bullarna på mitten medan de är varma och rosta dem mitt i ugnen i 150° tills de fått lite färg och känns torra.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N