Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Korvgryta med ris 4 port

Tillagningstid ca 30 min

1 gul lök
smör eller margarin
2½ dl ris, långkornigt
6 dl buljong (tärning)
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
½ tsk timjan
6-8 wienerkorvar (eller annan korv)
1 paket djupfrysta ärtor (250 g)

Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i en kastrull.
Blanda ner riset och rör om.
Häll i buljongen.
Salta och krydda.
Koka på svag värme under lock ca 15 min.
Skä korven i bitar.
Lägg korv och ärtor ovanpå riset.
Låt allt koka tills riset är klart och korvarna varma, 5-10 min



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N