Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gravlaxsås med crème fraiche

Blanda 1 burk crème fraiche (2dl) med
2 msk senap
1 msk socker
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
2 tsk vinäger
1 dl finhackad dill
Låt såsen stå kallt fram till serveringen



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Gravlaxsås med crème fraiche | Recept | Julmat | Övrig fisk

Gravlaxsås

Det här receptet gjorde jag första gången för nästan 40 år sen. Ursprungligen från Arla.
Bästa såsen. Tack för receptet idag. Hade inte måtten. Nu ska det hackas :)

/// Louise
Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N