Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Choklad- mintsås

2 dl Färsk pepparmynta
2 dl Vatten
1 dl Kakaopulver
3/4 dl Socker
50 g Osaltat smör

Skär myntan i små bitar, både stjälk och blad. Låt sjuda i vatten under lock ca 30 minuter. När vattnet fått en stark minstsmak silas vätskan an i en ny kastrull. Tillsätt kakao och socker. Låt det koka ihop några minuter till tjockare konsistens. Rör sedan ner smöret och servera såsen varm.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N