Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Choklad- mintsås

2 dl Färsk pepparmynta
2 dl Vatten
1 dl Kakaopulver
3/4 dl Socker
50 g Osaltat smör

Skär myntan i små bitar, både stjälk och blad. Låt sjuda i vatten under lock ca 30 minuter. När vattnet fått en stark minstsmak silas vätskan an i en ny kastrull. Tillsätt kakao och socker. Låt det koka ihop några minuter till tjockare konsistens. Rör sedan ner smöret och servera såsen varm.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N