Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FISKSOPPA MALMA

FISKSOPPA MALMA

600 gram torskfilé; i tjocka bitar
0,5 purjolök; eller
gul lök
1 bit rotselleri
3 stycken morötter
2 klyftor vitlök
1 bit kålrot
4 medelstora potatisar, mjölig sort
1 burk créme fraîche
1 liter vatten
2 tärningar fiskbuljong

1.Tärna rotgrönsakerna och potatisen ca 15*15*15 mm.Strimla
purjolöken.Hacka löken.
2. Fräs i smör 2 - 3 minuter,tillsätt därefter 1 liter vatten och 2
buljongtärningar.Pressa vitlöksklyftorna. Kokas ca 8 - 10 minuter tills
potatistärningarna går att vispa sönder.
3. Tillsätt Crème Fraiche, salta och peppra.
4. Lägg i fisken och låt sjuda 3 - 4 minuter.
6 portioner



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  FISKSOPPA MALMA | Recept | Fisk & skaldjur | Fisk

Fisksoppa Malma var 'sjuuukt god!' enligt barnbarnet Mikaela. Farmor och farfar instämmer! :o



Isop


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N