Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

TORSKSCHNITSEL Á LA KENT

TORSKSCHNITSEL Á LA KENT

150 gram torskfilé; stjärtbiten
30 gram ost; skivad, smakrik
1 kryddmått citronpeppar
1 kryddmått salt
-----------------------------------
- - - PANERING - - -
rågmjöl
ägg
ströbröd
1. Dela filén till schnitslar.
2. Salta och peppra
3. Lägg ihop fisk-ost-fisk
4. Vänd schnitseln i rågmjölet, därefter i ägg och tillsist i ströbröd.
Snåla inte, Se till att osten är ordentligt täkt med panad.
5. Stekes i medelvarm panna så att osten hinner smälta.
6. Serveras med t ex klyftpotatis och grönsallad
1 portion



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N