Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Grönsaksknyten

Men nu har vi ju nästan glömt bort de goda grönsaksknytena
hela förra sommaren så fanns dom med då vi grillade
jag gör så här

paprika röd grön gul
gurka
tomat
svamp
hackad dill
en klick smör
salt

Skär alla ingredienser i lagoma bitar o blanda ihop dom i en bunke
har du någon annan grönsak så kasta me den också,, du kan salta lite efter behag
för dom här knytena e lite som kajsa vargs ideer man tager vad man haver

riv till folie av en tjock sort som håller o lägg lagoma portioner i varje foliedel o så glöm inte den lilla piffen en klick smör i varje portion innan du sluter till
((jag brukar allltid glömma smöret o får stå o öppna knytena igen))
det går lika bra utan smör men ja ni vet ju de blir extra smak me lite fett

så ställer du folieknytena på gallret ovanför glöden i utkanten sen kan du koncentrera dej på köttet

då knytena e varma upptill eller kanske efter en ca tio 15 minuter så e domklara att ätas tillsammans med laxen köttet korven eller varför inte bara med bröd ost o vin
oj nu längtar jag till grillen



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

nej just de eller vanlig lök de e ju nästan ettmåste ju



minnnet e ju som de e :shock:

oldwolfie



Just det, dom knytena kan jag gå igod för :-)



Glöm inte bort vitlöken bara ;-)

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)