Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lavendelmuffins

3 dl socker
1/4 dl lavendelblommor
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
150 gr smör
2 ägg
100 gr mörk choklad

Mixa sockret med lavendelblommorna lätt. Blanda de torra ingredienserna. Smält smöret i en kastrull, lägg ner den hackade chokladen och låt den smälta försiktigt i smöret. Rör snabbt ner äggen och smör/chokladblandningen i mjölet. Fyll i muffinsformar - grädda i ca 10 min, 220 grader. Muffinsen skall vara lite kladdiga.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N