Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Veggolasagne

Du behöver:
lasagneplattor
260 g stuvad spenat
300 g keso
3 dl riven ost
2 burkar krossade tomater
1 hackad lök
3 hackade vitlöksklyftor
svart-och vitpeppar
salt
oregano
basilika
(muskotnöt)
lite mjölk
Sätt ugnen på 225°. Värm spenaten, blanda sedan ner 2 dl av osten och keson. Salta och peppra.
Fräs lök och vitlök. Blanda ner de krossade tomaterna, krydda. Låt puttra i 10-15 min.rör om då & då.
Smörj en form. Varva lasagneplattor, grön röra, röd röra i några omgångar. Avsluta med plattor. Strö över resten av osten, häll lite mjölk runt kanterna. In i ugnen 30-35 min.
Riv ev. lite muskot över.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N