Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Lamm i yoghurt med bulgur 4port

½ kg lammkött, bog eller halskött
2 msk raps- eller olivolja
3 lökar
3 klyftor vitlök
1 röd chili
2 röda paprikor
1 knippe timjan
1 knippe rosmarin
1 burk krossade tomater
1 ½ dl vatten
4 dl yoghurt – gärna 10% annars måste vattnet rinna av
1 ägg
1 msk citronsaft
200 bulgur

Skär lammköttet i bitar på ca 2 x 2 cm och bryna det i en gryta med olja. Tillsätt hackat lök, vitlök och kryddor och härefter de krossade tomaterna och vatten. Låt det koka under lock tills det är mört, ca. 30-40 min. Rör ner yoghurt tillsammans med ägg och citronsaft och rör om tills det tjocknar. Servera med bulgur.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N