Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bakad potatis med tonfisk o fetaröra

till 2 pers


0,5 kg bakpotatis
tonfisk och fetaröra:
150 gram tonfisk
50 gram fetaost fett 16 %
0,5 dl matlagningsyoghurt
8 st gröna oliver grovt hackade
1,5 dl majskorn
0,5 st chilifrukt, finhackad
50 gram blandad sallad

Så här gör du:
Tvätta och skär kryss i potatisarna. Baka dem i 225 grader i närmare 1 timme. Gör under tiden fyllningen. Låt tonfisken rinna av. Blanda tonfisk, fetaost, matlagningsyoghurt, oliver, majs och chilifrukt. Smaka av med salt. När potatisen är färdig - tryck upp innanmätet och lägg på en rejäl klick med tonfiskröran. Servera med salladsblad.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Bakad potatis med tonfisk o fetaröra | Recept | Pasta, Potatis, Ris, Mjöl | Potatis

Då var det provat, supergott!!



Jag skippa majsen för det hade vi inte och stänkte ned lite citronsaft oxå.



Rekomenderas!

estet

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N