Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Bakad potatis med tonfisk o fetaröra

till 2 pers


0,5 kg bakpotatis
tonfisk och fetaröra:
150 gram tonfisk
50 gram fetaost fett 16 %
0,5 dl matlagningsyoghurt
8 st gröna oliver grovt hackade
1,5 dl majskorn
0,5 st chilifrukt, finhackad
50 gram blandad sallad

Så här gör du:
Tvätta och skär kryss i potatisarna. Baka dem i 225 grader i närmare 1 timme. Gör under tiden fyllningen. Låt tonfisken rinna av. Blanda tonfisk, fetaost, matlagningsyoghurt, oliver, majs och chilifrukt. Smaka av med salt. När potatisen är färdig - tryck upp innanmätet och lägg på en rejäl klick med tonfiskröran. Servera med salladsblad.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Då var det provat, supergott!!



Jag skippa majsen för det hade vi inte och stänkte ned lite citronsaft oxå.



Rekomenderas!

estet





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N