Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn



En härlig söt-syrlig kombination.

1L vispgrädde
4 blad gelatin
250g socker
1 vaniljstång
200g passionpuré

Blötlägg gelatinen, koka ihop alla andra ingredienser,
tillsätt sedan gelatinen, sila genom en fin chinois & häll över i portionsformar.
Kyl & servera.


Vaniljflarn

250g mjöl
200g socker
50g vaniljsocker
250g smält smör
250g äggvitor (c:a 8st)

Blanda ägg & socker, tillsätt mjöl, sedan smör.
Smeta ut tunt på silikonmatta & baka @ 175°C tills gyllene brun.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Det där ser jättegott ut!

Men vad ska vi äta för förrätt till detta hoppas den kommer nästa vecka ?

Då kan man öva sej lite att göra pannacottan.



Sedan blir de till och ställa till med fest.

madame





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N