Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn



En härlig söt-syrlig kombination.

1L vispgrädde
4 blad gelatin
250g socker
1 vaniljstång
200g passionpuré

Blötlägg gelatinen, koka ihop alla andra ingredienser,
tillsätt sedan gelatinen, sila genom en fin chinois & häll över i portionsformar.
Kyl & servera.


Vaniljflarn

250g mjöl
200g socker
50g vaniljsocker
250g smält smör
250g äggvitor (c:a 8st)

Blanda ägg & socker, tillsätt mjöl, sedan smör.
Smeta ut tunt på silikonmatta & baka @ 175°C tills gyllene brun.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn | Recept | Efterrätter | Efterätter

Det där ser jättegott ut!

Men vad ska vi äta för förrätt till detta hoppas den kommer nästa vecka ?

Då kan man öva sej lite att göra pannacottan.



Sedan blir de till och ställa till med fest.

madame

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N