Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kirskålspaj nu e de dags att plocka o laga

Recept:
Kirskålspaj
Plocka 5l späda kirskålblad
Förväll dem i 2-3 minuter och låt dem svalna. Hacka dem grovt.


Pajskal:
3 dl vetemjöl
150 gr margarin
Lite vatten.
Grädda det i 200grader i ca 10 minuter


Fyllning:
3 ägg
2,5 de mjölk
3 hg riven ost
Salt och peppar


Lägg Kirskålen i pajskalet och häll över fyllningen. Grädda i ugnen.
super gott,, o sen rätt va det är så har man utrotat dom


oldwolfie
 

 
 
 

  Kirskålspaj nu e de dags att plocka o laga | Recept | Pasta, Potatis, Ris, Mjöl | Paj



oså en bild på kirskålen Laughing

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N