Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ost och spenatsoppa i glas

Den här soppan kan man laga en dag i förväg och sedan göra det sista före serveringen. Soppan är lika god var som ljummen.

Ingredienser 10 glas

2 gula lökar
smör
2 msk vetemjöl
1 liter mjölk
2 hönsbuljongtärningar
1 dl vispgrädde
200 g Kvibille Prästost
150 g färsk spenat

Garnering:
½ dl hasselnötter

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull.
Rör i mjöl och tillsätt mjölk och buljongtärningar.
Låt soppan koka ca 3 min.
Rör i grädde och ost. Hit kan man förbereda.
Mixa spenaten och soppan i omgångar.
Värm soppan och häll upp i små glas. Strö över hasselnötter och ost.

Receptet är från Arla



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N