Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Pannacotta

2 ½ gelatinblad
5 dl vispgrädde
ca 2 msk råsocker
ca 2 msk vaniljsocker

Lägg gelatinbladen i kallt vatten 10 minuter. Koka upp grädde, råsocker och vaniljsocker. Krama vattnet ur gelatinbladen, blanda ner i grädden och häll upp den färdiga smeten i skålar. Ställ i kylen i 3 timmar för att stelna.
Gott med lite bärsylt till.



Pimpim
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N