Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kronärtskockor

1 kronärtsskocka per person
2-3 tsk salt per liter vatten

Skär av stjälkarna och klipp bort de taggiga spetsarna på bladen.
Skölj dem noga i kallt vatten innan de läggs i kokande saltat vatten.
Koka tills det går lätt att dra loss bladen. (Det tar ca. 30min för små och 40min de stora).
Ta upp och låt rinna av.
Varma kronärtskockor doppas i mjukt smör eller olja, gärna kryddat med lite salt och citron. Kalla kronärtskockor serveras med vinägrettsås.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N