Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rostade kastanjer

½ kg kastanjer
grovt salt

Sätt ugnen på 225 - 250 o
Skär ett kryss i den spetsiga änden på kastanjerna.
Ställ dem med krysset uppåt i ett tjockt lager salt i en ugnssäker form.
(saltet gör att de står stadigt)
Ställ in i ugnen 20-25 min.
Skalet ska lossna lätt och kastanjeköttet ska vara mjukt när de är färdiga.
Servera dem varma med rört smör.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N