Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Chokladkaka med dadlar

Chokladkaka med dadlar


100 g mandelspån
120 g mörk choklad
120 g urkärnade dadlar
2 äggvitor
125 g socker

Mixa mandel och choklad.
Hacka dadlarna fint.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Vänd ner sockret försiktigt.
Blanda med chokladen, mandelspån, och dadelhacket.
Häll i en rung form grädda i 180 grader i 30-35 min.
Låt svalna i formen.

Servera gärna med vispad grädde och dekorera med riven choklad



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N