Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Yoghurtglass

4 äggulor
½ dl florsocker
2 dl sylt
2 dl vispgrädde
4 dl Mild yoghurt

1. Vispa äggulor och socker porös
2. Blanda i sylten
3. Vispa grädden till hårt skum.
4. Vänd ner vispgrädde och yoghurt i smeten.
5. Häll blandningen i engångsbägare eller skålar, beräkna ca 1½ dl per bägare, och täck med plastfolie.
6. Ställ i frysen 2-3 timmar.
7. Tina en halv timme i kylskåp före servering.

Det blir ca 8-10 bägare.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N