Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vegetarisk solskenslasagne

ni får ta ingredienserna sisådär på en höft
de blir bäst så





-från "Carola Magnusson Veckans recept 2002"





lasagneplattor

Bechamelsås:
smör
vetemjöl
Arla Herrgårdsost , ekologiskt, riven
havssalt
peppar

Bechamelsås_
mjölk

Tomatsås:
gula lökar , stora, finhackade
olivolja
tomatpuré
krossade tomater
morötter , fint rårivna
cottage cheese, KESO grillad paprika
italiensk salladskrydda
balsamvinäger
havssalt


Gör så här:

TOMATSÅS:
Fräs lök i olivolja. Tillsätt tomatpuré, fräs ytterligare några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt småputtra ca 10 min. Ta kastrullen från plattan och tillsätt morötter, KESO, kryddor och balsamicovinäger.
BECHAMELSÅS:
Smält smör, rör ner vetemjöl. Späd med mjölken. Tillsätt den rivna osten. Salta och peppra.
Varva lasagneplattor med tomatsås och bechamelsås. Grädda i 200 graders varm ugn ca 45 minuter.



madame
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N