Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

GÖS UNDER TÄCKE MED PRESSAD POTATIS

GÖS UNDER TÄCKE MED PRESSAD POTATIS

800 gram gösfilé
2 matskedar senap,dijon
150 gram smör
1 stycken äggula
1 knippa timjan
1 knippa dragon,
1 knippa basilika
salt
peppar
1 kg potatis, mjölig sort
2,5 deciliter vitt vin
Fritt efter Wedholms Fisk
Skala och sätt på potatisen, sätt ugnen på 175 grader.
Salta och peppra fiskfilen. bred senap på ovansidan.Placera filéerna i en
ugnseldfast form.
Blanda smör, äggula och finhackade örter väl, och bred sedan över fisken.
Häll på vinet, och gratinera i ca 15 minuter, tills fisken är klar.
Pressa potatisen, och servera med det smälta smöret från pannan.
Vitlöksälskaren kan gärna servera med Aioli, i övrigt serveras med sallad
4 Portioner



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N