Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Fiskgratäng

Fiskgratäng

1 paket torskfilé
1 hackad lök
400 g kräftost
2 dl créme fraiche
1 dl riven ost
kokt potatis
citronpeppar

Tina torskfilén. Blanda lök och kräftost med crème fraiche.
Lägg fisken i en smord ugnssäker form, krydda med citronpeppar och bre röran över fisken. Strö riven ost över. Gratinera i ugn i 200ºC, ca 20 minuter.

Servera med t.ex. kokt potatis och kokta morötter.



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N