Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Italiensk köttfärslimpa

1 kg köttfärs
8 skivor skinka
2 dl brödtärningar
4 dl riven pizzaost
1 1/4 dl tomatjuice
2 ägg
2 msk hackad persilja
½ tsk oregano
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar
1 vitlöksklyfta

Blanda köttfärsen, brödtärningar,tomatjuice,ägg, persilja, oregano, salt, svartpeppar och vitlöksklyftan.
Bred ut så det blir en stor fyrkantig avlång kaka. lägg på skinkskivorna och strö på osten. Rulla ihop allt och "stäng" till ändarna.
Lägg i en smord form och grädda i ugnen 175 grader ca. 1 timme

Gör en brunsås och ta i en msk rödvinbärsgelé. Servera med jasminris



Copycat
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N