Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kesokaka med bärkompott

Kesokaka med bärkompott

250 g keso
½ dl sötmandel
2 ägg
2 msk socker
1½ msk vetemjöl
2 dl mjölk

Sätt ugnen på 175 grader
Skålla och hacka mandel grovt
Vispa ägg och socker. Blanda i mjöl, mjölk, keso och mandel
Häll smeten i en vid smord och ugnssäker form
Grädda i mitten av ugnen i 45 minuter


Bärkompott:

½ liter färska eller djupfrysta bär t.ex. hallon eller jordgubbar
2 dl röd saft
4 dl vatten
3 msk potatismjöl


Lägg bären i en skål. Blanda saft, vatten och potatismjöl i en kastrull.
Rör om och låt det koka upp. Häll blandningen över bären
Servera kompotten avkyld till kesokakan



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N