Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

God sillinläggning

Den här inläggningen gjorde jag till jul och påsk när jag jobbade som kallskänka i charkdisken för några år sen. Den blev väldigt populär bland kunderna, som började fråga efter den även andra tider på året.

Gör så här:
2 burkar matjessill i bitar
1/2 dl hackad rödlök
2 msk hackad dill
Marinad:
2 msk ättiksprit
2 msk olja
3/4 dl socker
1 dl krossade tomater
1 dl vatten
10 krossade kryddpepparkorn
10 krossade svartpepparkorn

Varva matjesbitarna i en burk med rödlök och dill. Blanda ihop marinaden och häll den över sillen. Låt stå kallt minst 1 dygn innan den ska ätas, så smaken hinner komma fram.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N