Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Snickerskakor

Blanda i en kastrull 2 dl ljus sirap, 1 dl socker och 1 burk jordnötssmör. Låt alltihopa smälta. Rör ner 1 tsk vaniljsocker, 1 dl kokosflingor, 10 dl krossade cornflakes.
Bred smeten i en långpanna ca 20x30 cm. smält 300-400 g ljus blockchoklad och bred den över smeten. Ställ kallt ca 30 min. Skär i bitar. Mummmms!! :)



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N