Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Mager pajdeg

3 dl vetemjöl
50 g kallt smör eller margarin
1 dl kesella

Arbeta ihop allt till en deg. Svep in den i plastfolie och låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut den och klä en pajform med degen. Nagga med en gaffel så inga blåsor uppstår under gräddningen. Förgrädda i 200 grader ca 15 minuter innan du fyller den.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Re: Mager pajdeg

="silverzara"
3 dl vetemjöl

50 g kallt smör eller margarin

1 dl kesella



Arbeta ihop allt till en deg. Svep in den i plastfolie och låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut den och klä en pajform med degen. Nagga med en gaffel så inga blåsor uppstår under gräddningen. Förgrädda i 200 grader ca 15 minuter innan du fyller den.
Very Happy Wink Ska genast prova receptet har Kesella hemma Laughing

Kricke



Låter riktigt gott!



Här kommer en ännu smalare paj som också är VÄLDIGT god:

Pajdeg:

1,5 dl vetemjöl

1 dl grahamsmjöl

2 msk kli

2 tsk bakpulver

1 tsk salt

1 kokt mosad potatis

1 dl minimjölk



Degen blir något klibbig så ha tålamod. Tryck ut pajdegen i en form, picka botten och förgrädda 8-10 min på 225 grader. Den blir riktigt knaprig och god.



LYCKA TILL!






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N