Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Laxpytt

1 ½ kg potatis
1 gul lök
½ kg kokta morötter
1 röd paprika
1 gul paprika
ca. 500 g Lax

Dressing:
4 dl créme fraiche
2 dl filmjölk
1 dl majonäs
1 citron (saften av)
2 msk Dijon senap
1 dl dill
1 dl persilja
1 krm salt
2 krm svartpeppar

Skala potatisen och skär till lämpliga stekpotatisbitar, koka ca 5 minuter.
Skala och skär morötterna i skivor som delas, koka tills dom mjuknar.
Skär paprikorna i små bitar och lägg dom i frysen för att dom skall bli mjuka.
blanda allt i en långpanna och häll på lite salt coh peppar, ev, lite persilja.
Sätt i ugnen tills det fått fin färg, ca. 20-30 min. i 225 grader
Stek under tiden laxen och skär den i små bitar som strös över pytten.

Blanda ingredienserna till dressingen och vispa ihop



Copycat
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Laxpytt | Recept | Fisk & skaldjur | Fisk

å vad gott det låter, måste prova snart...

/// Anonymous
Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N