Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ljus kladdkaka

100 g vit choklad
100 g smör
2 dl socker
150 g kesella
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
knappt 1/2 tsk salt

Riv chokladen på rivjärn. Smält smöret, blanda ner chokladen så den smälter. Rör ihop blandningen med sockret.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt och sikta ner det i smörsmeten.
Häll i smord, bröad form och grädda i 200 grader i 25 min. Kakan ska vara kladdig inuti.
Servera gärna med matlagningsyoghurt smaksatt med vaniljsocker.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N