Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ljus kladdkaka

100 g vit choklad
100 g smör
2 dl socker
150 g kesella
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
knappt 1/2 tsk salt

Riv chokladen på rivjärn. Smält smöret, blanda ner chokladen så den smälter. Rör ihop blandningen med sockret.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt och sikta ner det i smörsmeten.
Häll i smord, bröad form och grädda i 200 grader i 25 min. Kakan ska vara kladdig inuti.
Servera gärna med matlagningsyoghurt smaksatt med vaniljsocker.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N