Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lingonlimpa

Lingonlimpa




3 dl vetemjöl, gärna special
3,5 dl grovt rågmjöl
0.5 dl solrosfrön
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 msk malda brödkryddor
1-2 msk lingonsylt
0.25 dl mörk sirap
5 dl lättfil

Ugn: 175 grader



1. Blanda samman alla ingredienserna väl och häll degen i en smord avlång bakform, ca 1,5 l.
2. Grädda nederst i ugnen ca 50 - 60 minuter.
3. Stjälp upp och låt brödet svalna under bakduk på galler.



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N