Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nubberöra med rom

2 hårdkokta ägg
1-2 burkar matjessill (á ca 200 g)
½ dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 burk ishavsrom (ca 60 g)
1 finhackad rödlök
½ dl finhackad dill
salt
grovmalen svartpeppar



Portioner: 6-8
Skala och hacka äggen. Grovtärna sillen, låt den rinna av.

Blanda gräddfil och majonnäs. Vänd sedan ner de övriga ingredienserna.
Smaka av med salt och peppar.

Slå upp i skål och garnera med lite extra dill. Klart att servera.



oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N