Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Oliv och rosmarinbröd

Oliv och rosmarinbröd


50 g jäst
7½ dl ljummet vatten, 37 grader
1 tsk salt
3 msk olivolja
1 kg lantvete
2 msk olivolja
ca 1 dl urkärnade oliver
rosmarin
havssalt


Rör ut jästen i vattnet. Blanda med salt och oljan. Tillsätt mjölet och arbeta degen en stund. Den blir ganska lös. Låt den jäsa 1 tim. Tryck ut degen i en smord långpanna. Låt den jäsa övertäckt ca 45 min. Pensla brödet med olivolja. Tryck ner oliver, strö rosmarin och lite salt över. Grädda brödet ca 30 min i 175 grader.



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N