Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Laga mat med vin

Vin är en fantastisk ingrediens i mat. Du kan använda vitt och rött vin för att få till en härlig ton på grytan. I fiskrätter är det nästan ett måste att ha med en skvätt vitt vin.

Du kan steka i vin blandat med lite citron och så kryddor förstås. Fisken som steks i den här typen av lag smakar lite extra gott. Du får en lyxig smak även på vardagens torskrätt på detta vis.

För att att alltid ha vin för matlagning hemma kan du beställa sprit online i detta syfte. Du måste inte köa på systemet när det är så lätt att köpa alkohol på nätet.

Glöm inte vinet i soppan!

En helt vanlig potatissoppa med lök får en ny känsla då du adderar vitt vin i den. Om du ska samlas med grannarna omkring en brasa så är det verkligen fint att ta med en gryta med rykande het soppa som även doftar lite vin. Det kommer alla att uppskatta när det är kallt utomhus!

Oroa dig inte för alkoholen för den kokar du ju bort. Men om du vill kan du ju köpa alkoholfritt vin på systemet att krydda med. Då kan vinet stå framme på köksbänken utan att någon går och nallar på det.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N