Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Syrensirap

INGREDIENSER:
5 till 9 klasar syrenblommor 
en halv citron 
cirka två deciliter saftsocker

Gör Så Här:
Kläm ur saften ur citronen i en skål 
Plocka av blommorna och lägg i citronsaften
Blanda ner sockret och Låt stå
Häll sedan på på kokande vatten, sakta samtidigt som du rör, tills du når en temperatur på ca 70-80 grader
Låt stå en stund till och sila sedan av med tex en tesil


Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N