|
Högrev recept | Recept | Övrigt | Prat om mat HögrevschiliDet blev en högrevschili, toppen med creme fraiche och majschips. Tack för tipsen!!! /// Jimmy Widegren Visa artikel Segt köttDet viktiga är lång kok/stektid på låg värme. Segt kött annars.Jimmy Widegren Nej det här va inte segt, gick att äta direkt efter att jag brynt i stekpannan. Ekologisk highland cattle eller ngt liknande :-D super gott. AN Men då hade du ju jätte tur för det tillhör de segaste bitarna på oxen. Saxat från "Svensk kött" på webben: Högrev är en oslipad diamant som med rätt behandling kan bli hur strålande som helst. Och för den som gillar mustiga långkok med djupa smaker är det verkligen rätt val. Tillagning: Det är ett tufft, segt och smakrikt kött som måste sjuda länge – ofta två-tre timmar – för att bli mört. Men i gengäld blir det då saftigt, mjällt och ger ifrån sig ett oslagbart mustigt kokspad. Den sammanlagda arbetsinsatsen för ett sådant långkok är dessutom ofta blygsam. Man kan låta grytan puttra på medan man gör något annat. /// AN Visa artikel HögrevschilliHögrevschilli? Serveras med nachochips, gräddfil å salsa 😀Eller pulled beef. /// JN Visa artikel HögrevstipsGör en gryta stoppa i vad du har lök svamp paprika tomatpure ingefära morot med mera med mera grädde eller cremfraiche krydda/// Yla Wood Visa artikel |