Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

fiskbullar

skaffa  en gädda eller   anan fisk

ta ur fileerna ,,,    koka sedan buljong  på skrovet

ta upp   skrovet ur buljongen   o rensa   bort   köttet

de blir  ganska mycke kött

de går  ju lika bra med fileerna   på fisken men  jag gillar tanken på o ta tillvara  på  ALLT

så  då  har  vi  då en bunke   fiskkött   som kokt me i  buljongen o är  alltså  kryddateftersom  buljongen  ju   puttrade  med  en massa  gottiga  kryddor

så  tar  vi  då  köttet ca 4 dl kött

 o knäcker i ett  ägg en matsked ketchup

en matsked olivolja

en matsked havremjöl (glutenfritt)

kläm i  en halv liten lime

en dl  av  fiskbuljonen me 

kör mixerstaven  o  sedan  är de bara att steka 

servera med  grönsaker  o  kläm lite till  lime  över   de hela 

ujujuj de vart sååååååååå   gott


oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Just de en tsk grönsaksfond hade jag i
/// Yla


jag hade  extra smaksatt   beasås   m  chili   till de hela   ,men de gå rju med vasomhelt


oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N