Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Snabb och sockerfri rabarberpaj

Nu är det sommar och dags att plocka rabarber!
Så här gjorde jag min snabba och sockerfria rabarberpaj (en portion):

Sätt på ugnen på ca 225 grader.
Häll ett par matskedar vetemjöl och en dadel ner i mixern, mixa tills det är som mjöl.
Lägg i små skalade rabarberbitar (dom ska va lite blöta) i mjölet i mixern men mixa INTE, skaka så att dom täcks av mjölet.
Ta ut bitarna och lägg på ett fat eller något.
Smörj en liten form med smör och häll ytterst lite rabarbervatten i botten, häll på mjölet som blev från skakningen.
Lägg nu i dina panerade rabarberbitar.
Lägg rikligt med smörklickar ovanpå så att det sedan smälter ner över rabarberbitarna.
Kör i ungnen tills du får en fin färg.
Servera direkt, gärna med vispgrädde!

Rabarberbitarna som jag använde stog över natten i vatten för att göra rabarbervatten, kan ha bidragit till att det inte va surt alls!?


Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N