Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

för dej som har egna tuppar

 

en tupp   som legat   föreskriven tid i frysen,,  jag flår mina tuppar  så  den är skinnfri innan jag lägger den i frysen,,  lägg  i  en gryta   o täck med vatten,,  jag kör direkt från frysen ner i grytan,,,   klipp  i lite persilja   o  ett  par rediga  klickar  smör   o  lökblast tog  jag  från  landet  puttra  långsamt tills köttet släpper benen,, ja  salt o peppar förstås  ska det vara i

ta upp tuppen o  låt  den  svalna,rensa  bort alla ben   o  lägg  köttet i    småbitar  i  en bunke    ,,,,   plocka mer persilja  o   lökblast   o  hacka ner  o  klicka i  ordentligt med majonäs ,  ha  gärna i  lite dragon de blir  gott,,,ställ  i  kylen  o  låt  majjotuppen dra till sej  smaken,,,,

eftersom  jag hade  tacoskal hemma  fick  röran  glida ner i  skalen o  sen va de bara  o hugga  in  smaklig spis

jag antar att de går  lika  bra me köpekyckling o  köpelök  oså vidare  ;)




oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

jo  bulongen sparar du  ju förstås  tills  du  behöver buljong  ,,frys ner den i lagoma portioner


oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N