Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

råkräm,eller gräddglass

 

fyra äggulor

vispa fluffiga men  valfri sötning bara   en  halv tesked

2 deciliter vispgrädde vispa  tjock med  en  mycket liten gnutta valfri sötning

o  en  matsked äkta vaniljpulver

rör ihop  de båda o  ställ  i kylen en stund om    du hinner  ;)   behövs ju inte ;)

servera  till  valfritt bär   eller annat   som  kräver vaniljsås

DET SOM blir  kvar (om de blir  kvar) kan man frysa  i lagoma portioner  så  vips   har  vi  fått en  underbar gräddglass

gör inte  för stora  portioner ,de blir  svårt   o  få  loss  ur bunken o  man  måste väääänta innan man kan äta   den goda glassen

på bilden hade  jag gjort  glass   o  la  råkrämen  på glassen ;)  mumsigt

 

 




oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N