Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chaga Te - The på Sprängticka

Alternativ 1
Koka vatten och blanda med chaga tinktur

Alternativ 2
Koka hel chaga i järngryta i flera timmar tills du har ett helt svart té. Järngryta rekommenderas starkt, då det gör chagan godare och nyttigare.
Chagan kan du torka på tidningspapper efter att den kokats för att sedan använda igen, ca 4 gånger till.
Den är "slut" då vattnet blir mindre svart.

Alternativ 3
Du kan också koka med mindre vatten och fler timmar för att få ett koncentrat som du sedan späder det med hett vatten när du vill dricka det.

 




Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N