Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lax med fetaost och citron

 

4 portionbitar lax (à 150 g)
150 g feta ost, smulad
1½ msk finhackad färsk dill
½ citron, rivet skal
3 msk Olivolja
salt & nymalen svartpeppar
 
Sätt ugnen på 150 grader. Mosa ihop fetaost, dill,
citronskal och olivolja till en röra.
Skär ett djupt snitt på mitten av varje laxfilébit. Fyll med
fetaoströran. Lägg laxen på en plåt med snittet uppåt och
krydda med salt och peppar. Ringla över lite olivolja och
strö över lite mer hackad dill.
Stek i mitten av ugnen ca 20–25 minuter tills laxen har
blivit stekt men fortfarande har en saftig rosa kärna.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N