Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Spenatbiffar

                                        Spenatbiffar

 Port:?

 

Ingredienser: 1 pkt fryst hackad spenat (175 g)

1 liten gul lök

2 ägg

2 dl mjölk

1 dl vetemjöl

1 tsk salt

 

Tina spenaten.

Hacka löken.

 

Vispa samman äggen och hälften av mjölken.

Tillsätt mjöl, lök och salt.

Blanda ned spenaten och resten av mjölken.

 

Låt smeten stå 10 minuter.

Forma till biffar och stek dem i lite smör.

 




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Vattnigt

Jag följde receptet exakt och fick en smet som man kanske kan ha till omelett... blev jättelöst.
/// Charlotte


Provat receptet

Hej Elly

u har jag testat ditt recpt, toppen gott.

Ja la upp en bild på spenatbifarna också :-)

/// Webmaster Jim


Vego

Hej ser att du lagt in recept nu, måste pröva spenatbiffarna ikväll :-)

Har du bilder till recepten också?

/// Webmaster Jim




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N