Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grönkålschips

Grönkålschips


Ingredienser:
½ liter färsk grönkål
1-2 msk extra virgin olivolja
1/4 tsk flingsalt, eller 1/8 tsk vanligt salt


Gör så här:
Värm ugnen till 200°. Skölj grönkålen, skär bort mittstjälken. Riv bladen i lagom stora bitar. Lägg bladen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja, strö på salt och massera in oljan i grönkålsbladen. Sprid ut bladen i ett jämnt lager. Sätt in plåten i ugnen i ca 10 minuter tills bladen är krispiga.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N